نشست خبری سومین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری درتاریخ ششم مهرماه سال جاری با حضور دکترمنوچهر منطقی رییس انجمن مدیریت فناوری ایران، دکتر بهزاد سلطانی رییس کمیته راهبری جایزه، دکتر مهدی محمدی رییس کمیته علمی و توسعه، دکتر مهدی الیاسی رییس کمیته اجرایی و ارزیابی و دکتر امیر قدیری دبیر انجمن مدیریت فناوری ایران در حضور جمعی از خبرنگاران خبرگزاریهای مختلف برگزار شد.
دراین نشست با تأکید بر اهمیت ارتقای فناوری و نوآوری در سازمانها و گذر از اقتصاد منبعپایه به اقتصاد دانشپایه، هدف از برگزاری جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری افزایش رقابتپذیری بنگاهها و سازمانها بر اساس توسعه فناوری و نوآوری و ارتقای صنعت کشور و ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی ذکر شد.
درابتدای نشست دکتر منطقی و دکتر سلطانی به بیان ضرورت، اهداف و کارکردهای جایزه پرداخته و در ادامه دکتر مهدی محمدی به معرفی و تشریح مدل و معیارهای آن پرداختند.
در انتهای نشست نیز دکتر مهدی الیاسی، رییس کمیته اجرایی و ارزیابی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری گفت: هماکنون مرحله ثبت نام از بنگاههای اقتصادی و شرکتهای دانشبنیان انجام شده و تیمهای ارزیابی جدید نیز در حال آموزش هستند.
وی ادامه داد: ارزیابی عملکرد شرکتها و بنگاهها از نیمه دوم آبان تا نیمه اول دی اجرایی میشود و در نهایت برگزیدگان سومین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری اوایل بهمنماه سال جاری معرفی شده و مورد تقدیر قرار میگیرند.
به گفته وی امسال بیش از ۲۰۰ شرکت و بنگاه در این دوره از جایزه ملی مدیریت و فناوری حضور مییابند و این در حالی است که سال گذشته تنها ۷۲ شرکت و بنگاه با هم به رقابت پرداختند و از این تعداد ۱۴ شرکت و بنگاه موفق به دریافت نشان شایستگی تکستاره شدند.
دکتر الیاسی از شکلگیری دبیرخانه بخشی در بیشتر سازمانها و وزارتخانههای کشور خبر داد و گفت: با این اقدام دبیرخانه جایزه ملی مدیریت ملی و فناوری با قوت بیشتر به کار خود ادامه داده و تخصصی تر موضوع مدیریت فناوری و نوآوری را دنبال میکند.
وی یادآور شد: هزینههای شرکت در جایزه در سال جاری هلدینگها (سازمانهای مادر) ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان، بنگاههای بزرگ (بیش از ۲۰۱ نفر) ۵ تا ۱۰ میلیون تومان، بنگاههای متوسط (۵۱ تا ۲۰۰ نفر) ۵ میلیون تومان، بنگاههای متوسط (۲۱ تا ۵۰ نفر) سه میلیون تومان و بنگاههای کوچک (تا ۲۰ نفر) مبلغ ۲ میلیون تومان است. دکتر الیاسی همچنین گزارشی را در رابطه با دورههای آموزشی ارئه داد که بر اساس آن حدود ۱۰۰۰ نفر در قالب مدل جایزه آموزش میبینند که مخاطبین این دورهها مدیران، کارشناسان، صاحبنظران و متخصصین حوزه مدیریت فناوری میباشند که از این تعداد حدود ۳۰۰ نفر شبکه ارزیابان جایزه را تشکیل میدهند.
دکتر الیاسی در پایان صحبتهایشان به مراسم پایانی جایزه اشاره کردند که اوایل بهمنماه در سالن اجلاس سران صدا و سیما برگزار میگردد.
این نشست در خبرگزاریهای داخلی بازتاب زیادی داشت که به شرح زیر است: