دکتر مهدی الیاسی رئیس کمیته اجرایی و ارزیابی جایزه در مراسم سومین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری گفت: برندسازی و اعتبار دادن به شرکتهای دانش بنیان، معرفی قابلیت کسب و کار شرکتها و نیز شبکهسازی انسانی، مالی و دانشی سه هدف اصلی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری است.
دکتر مهدی الیاسی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه این جایزه افزود: این جایزه تنها جایزهای است که به صورت نقدی نیست بلکه هدف از اعطای این جایزه تعالی شرکتهای اصلی فناور در کشور است.
وی بیان کرد: برندسازی و اعتبار دادن به شرکتهای دانش بنیان، معرفی قابلیت کسب و کار شرکتها و نیز شبکهسازی انسانی، مالی و دانشی سه هدف این جایزه است.
الیاسی سپس افزود: سال گذشته ۶۷ شرکت برای دریافت این جایزه حضور داشتند و سهم نهادها و شرکتهای دولتی در این جایزه ۴۰ درصد بود اما امسال خوشبختانه شاهد حضور۶۵ درصدی شرکتهای بخش خصوصی در این جایزه هستیم.
وی با بیان اینکه امسال فعال شدن دپارتمان بخشی جایزه را داشتیم و پنج دبیرخانه بخشی در این جایزه فعال شده است، اظهار داشت: امسال علاوه بر بخش دفاع و هسته ای که در سال گذشته وجود داشتند بخشهای نفت و گاز ، سلامت، بهداشت و درمان، فناوری اطلاعات نیز تشکیل شد و امیدواریم یک حرکت شتاب بخشی در دورههای آینده نیز انجام شود.
رییس کمیته اجرایی سومین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری همچنین یادآور شد : ورود شرکتهای نوپا و فناور دراین دوره ازجایزه و نیز توافق همکاری با جایزه شیخ بهایی و نیز حضور اتاق اقتصاد ایران از دیگر دستاوردهای این دوره از جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری است.
وی با اشاره به اینکه ما با فقر شبکه انسانی فناور و متخصص روبرو هستیم، افزود: توانستیم با برگزاری دورههای آموزشی حدود ۲۰۰ نفر ارزیاب پرورش دهیم.
الیاسی یادآور شد: از بین ۸۳ شرکت، ۸۰ شرکت موفق به دریافت جایزه ملی مدیریت و فناوری شدند ضمن اینکه در این جایزه سه بخش هولدینگهای فناور ، بنگاههای صنعتی خدماتی و شرکتهای نوپای دانش بنیان حضور داشتند.
در این آیین موسسه فرهنگی- دیجیتال کلید طلایی جهان معاصر، مرکز توسعه فناوری های شیمیایی موفق به دریافت نشان شایستگی دو ستاره شدند.
همچنین شرکت تولیدی تحقیقاتی سیناژن، شرکت سوره، سازمان صنایع هوایی، شرکت هواپیماسازی ایران (هسا)، شرکت مهندسی تعمیرات هواپیمایی فارسکوه، صنایع هواپیمایی ایران (صها)، شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران (تنها) و صنایع شیمیایی پارچین، هشت بنگاه و هلدینگی هستند که توانستند نشان شایستگی یک ستاره این جایزه ملی را دریافت کنند.
۴۵بنگاه، شرکت دانش بنیان و هلدینگ موفق شدند نشان توانمندی سه، دو و یک ستارهی سومین جایزه مدیریت فناوری و نوآوری را دریافت کنند.
همچنین ۲۵ شرکت دانش بنیان و بنگاه نیز توانستند در این دوره از جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری نشان تعهد را کسب کردند.